Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 09:20

Вокально-театральна студія «Нота»

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ми підтримуємо
індивідуальність та креативність кожної дитини!

Вокально-театральна студія «Нота» була заснована в 2015 році в місті Києві, Оксаною Хорошун. Почала свою діяльність студія із 7 учнів і на той час викладався лише вокал.
Головна філософія студії – «з нами співає серце». Це творчий розвиток дітей засобами вокальної та акторської майстерності, розвиток учнів на високих моральних засадах. Кожна пісня, вистава, мюзикл містять у собі глибокий текст та виховують в учнів любов, повагу, милосердя.
Крім вокалу, у студії також викладають сценічну мову та акторську майстерність (викладач Євгенія Рєзнік, яка є і режисером всіх постановок студії), гру на барабанах ( викладач Дмитро Хорошун, який є аранжувальником та звукорежисером студії). У найближчому майбутньому планується додати хореографію та музичну грамоту, а також групи з вокалу та акторської майстерності для дорослих.
Нині студія налічує понад 30 вихованців, які відвідують індивідуальні та групові заняття. Кожен учень студії – це талановита дитина, яка розкриває свій потенціал через роботу зі словом та звуком.
На уроках вокалу та акторської майстерності діти вчаться правильно дихати, говорити, співати, розвивають уяву, почуття ритму, знімають психологічні та фізіологічні зажими (оскільки велика увага приділяється роботі з тілом, відчуття його у просторі). В цьому році також додано напрямок розвитку успішної самопрезентації.
З вересня 2021 року студія вже стала творчим простором і змінила назву на Diplodoc Art Space. Великим плюсом для вихованців студії є те, що вони мають можливість виконувати авторські пісні, оскільки Оксана Хорошун сама пише і вірші, і музику. А завдяки творчому сімейному тандему з Дмитром Хорошуном – ці пісні мають якісне аранжування та записуються на студії звукозапису Diplodoc Production.
За ці неповні 6 років існування студії ми можемо пишатися нашими досягненнями та творчими проєктами. Участь у заходах разом із відомими зірками (Ніна Матвієнко, Анжеліка Рудницька, Монатік, Арсен Мірзоян, Катерина Бужинська, Наталія Валевська, дует Анна-Марія, Наталка Карпа, Анна Добриднєва, Олексій Сагаловський та багато інших). Незабутні подорожі в Болгарію, Чорногорію, Білорусь, Італію, Іспанію.
Постановка мюзиклів «Сон у Новорічну ніч», «Залиши добро», «Бабусина казка», театралізовані вистави, інтенсиви з вокалу та акторської майстерності для дітей та дорослих.
Мрія Diplodoc Art Space – це зробити щасливими якомога більше дітей та подарувати їм радість від власної творчості. Адже здорові, щасливі та усміхнені діти виростають в успішних, креативних дорослих, які, розвиваючись самі, розвивають та підіймають рівень всієї країни.

Прочитано 273 разів Останнє редагування Вівторок, 23 листопада 2021 09:24
Ukrainian People

Автор

Схожі матеріали (за тегом)

Детальніше в цій категорії: « Наталія Федунова Лілія Ткаля »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/