П'ятниця, 29-е Березня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 10:46

Анастасія Попсуй

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Для мене щоразу є досягненням, коли я змінюю життя певної жінки на краще»

 

Анастасія Попсуй –громадський діяч, експерт у сфері освіти, ґендерної рівності, регіонального та місцевого самоврядування, очільниця ГО «Європейська асамблея жінок-депутатів». Стипендіат і випускниця літньої школи Гарвардського університету (США). Нагороджена Верховною Радою України за «Заслуги перед українським народом». У 2014 році адмініструвала найбільшу благодійну акцію в історії України з допомоги родинам загиблих на Майдані.

 

Розкажіть про сферу вашої діяльності.

Упродовж останніх 6 років я працювала практично на всіх керівних посадах в органах місцевого самоврядування. Моєю основною метою були якісні зміни у нашому суспільстві після Революції Гідності. Приміром, я відкрила низку садочків, шкіл, медичних амбулаторій та зон сімейного відпочинку; у 2017 році створила цілу мережу активних жінок по всій Україні – дружнє жіноче коло, яке служить для нас опорою й ресурсом рухатися далі.

Інший важливий для мене проєкт – «Надання психологічної підтримки жінкам під час кризи», в рамках якого ми навчаємо психологів-коучів і відправляємо їх працювати із жінками по всій Україні, а особливо – в депресивних регіонах.

Сфера моєї діяльності сьогодні – це підвищення ролі жінки у розбудові українського суспільства. Жінки – важливі!

 

Яких речей бракуєнашому суспільству, на ваш погляд?

Українське суспільство досі за інерцією рухається соціалістичним вектором, з очікуваннями, що все за нас десь і хтось вирішить. Також постійно пересічні українці стають жертвами інформаційних маніпуляцій. І в цьому важко розібратися, бо за неправдиву інформацію нема покарань, у людей немає часу самотужки з’ясовувати факти, а про читання першоджерел іноземною мовою й говорити марно! – це майже недосяжно. Також мені б хотілося бачити, що люди надають перевагу не матеріальним, а духовним цінностям.

 

Ваше особисте розуміння успіху. Які його складові?

Якщо говорити про успіх у кар’єрі, то це посади і впливи, у громадському вимірі – соціальні проєкти, в особистому – сім’я і діти. Для мене особисто життєвий успіх – це відчуття щастя. Усіх складових має бути рівно стільки, скільки робить тебе щасливою людиною.

 

Що ви порадите жінкам для досягнення успіху та щастя?

Насамперед, намагайтеся робити все з любов’ю. Із власного досвіду можу порадити – оточуйте себе лише справжніми та щирими людьми, і в жодному разі не дозволяйте себе знецінювати конкурентам. Робіть добро – і воно обов’язково до вас повернеться!

Прочитано 322 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Юлія Статник Валентина Єфимова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/