П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 10:41

Ольга Марцинко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

« Ніколи не зупинятися на досягнутому і завжди йти вперед!»

Ольга Марцинко – генеральний директор телекомпанії 33-го каналу. Свій успіх жінка вбачає у меседжах, котрі вони транслюють через свої телепрограми, а ще – у підтримці батьків та рідних людей.


Розкажіть про сферу вашої діяльності.

Це не тільки моя робота – це моє життя, адже телебаченню я присвятила 15 років. Це шлях від журналіста до генерального директора. Із впевненістю можу сказати, що телебачення – окремий світ. Коли ти в нього потрапляєш, він тебе захоплює.

У чому філософія вашого телеканалу?

33-й канал – для всієї родини. Ми створюємо різний контент, який буде цікавий кожному та містить правильні меседжі.

Філософія нашого каналу – нести у маси моральні цінності, корисну інформацію, популяризувати здоровий спосіб життя, виховання молодого покоління.

Увесь світ зараз поступово переходить в мережу «Інтернет». Люди дедалі рідше вмикають телевізор. Як ваші ЗМІ пристосовуються до цього?

Безумовно, інтернет швидко витісняє телебачення. Однак 33-й канал був до цього готовий. Ми не обмежені ефірним мовленням, розвиваємо платформи, які зараз у тренді. Для нас інтернет – нова аудиторія, чиї серця прагнемо підкорювати.

Ваше особисте розуміння успіху. Які його складові?

Головне правило успіху: хочеш стати зіркоюзакачай рукави та забудь про небо. Тільки наполеглива праця, віра в себе й Бога, самовдосконалення приводить до мети. Тому ніколи не зупиняйтеся, йдіть тільки вперед: рух це життя.

Ваше джерело натхнення.

Моє найбільше джерело натхнення – батьки та бабуся. Їхня любов і підтримка додають сили та енергії, а віра допомагає впоратися з усім, навіть найскладнішим.


Що ви можете поради
ти жінкам для досягненняуспіху та щастя?

Успішна кар‘єра, особисте життя – це результат не лише таланту, а й наполегливості та самовдосконалення. Головне – варто думати позитивно, адже думки матеріалізуються.

Прочитано 433 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Олена Гаврилюк Машкова Владислава »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/