П'ятниця, 29-е Березня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 10:40

Машкова Владислава

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Щасливі клієнти – те, заради чого я щодня з натхненням йду на роботу!»

Машкова Владислава – дерматовенеролог, косметолог та спеціаліст лазерних технологій. Завдяки своєму професіоналізму і щоденній праці наша героїня досягла надзвичайної поваги та вдячності серед своїх пацієнтів.

 

 

Розкажіть про сферу вашої діяльності та її цінності.

Моє головне завдання – виявити та усунути естетичні проблеми зовнішності, шкірних покривів, дослідити підстави для патологічних змін шкіри. Для цього варто підібрати індивідуальне комбінування ін’єкційних та апаратних методів, аби пацієнт лишився задоволеним.

Головна ціль моєї діяльності – здорова, сяюча шкіра та щасливі клієнти. Тому потрібно мати не лише ґрунтовні знання, а й знайти спільну мову з клієнтом щодо розв’язання проблеми.

 

А які процедури Ви можете порадити у холодний період року?

На мою думку, осінньо-зимовий період – ідеальний для відновлення шкіри після ультрафіолету. У цьому вам допоможе лазерний пілінг, плазмоліфтинг та фототерапія.

Ще одна моя особиста рекомендація – не забувайте перевіряти новоутворення після активної інсоляції та при необхідності видаляти їх.

 

Ваше особисте розуміння успіху. Які й̆ого складові?

Для мене успіх – це досягнення у справі, яку ти любиш. Для цього варто експериментувати, знайти ту діяльність, яка подобається. У такому разі віра в себе, талант та трохи удачі зможуть привести до омріяного результату!

Опишіть портрет сучасної українки.

Сучасна українка – це наджінка, котра вдало розподіляє час між сім’єю та улюбленою діяльністю. При цьому вона завжди залишається щасливою, в гармонії із собою та зовнішнім світом.

 

Що Ви можете порадити жінкам для досягнення успіху та щастя?

Насамперед, хотілося б, щоб кожна із нас вірила в себе. А ще – не боялася невдач, тому що буде впевнена: її завжди підтримають близькі, позитивно заряджені люди. Навчайтеся, розвивайтеся, ризикуйте – все неодмінно вийде!

Прочитано 290 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Ольга Марцинко Машкова Владислава »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/