П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Середа, 18 грудня 2019 14:39

Аліна Самарець

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У будь-якій незрозумілій ситуації я співаю!

 

Її енергії та позитиву немає меж! Вона вміло поєднує у собі якості організованого адвоката та жіночу енергію життєлюбності. Для неї її адвокатська діяльність – це фактично життя, бо ця професія цілодобова та ненормована. Аліна каже, що бути адвокатом сьогодні – це кожного дня відчувати драйв та адреналін, адже сучасне правосуддя працює за принципом рулетки. «Робота дає мені весь спектр емоцій!» – ділиться вона.
Затребуваний та послідовний у роботі адвокат, в особистому житті здебільшого є людиною настрою. Але є певний непорушний принцип, якого вона притримується – завжди виконувати обіцянку. Якщо не впевнена, так і каже – «буду намагатись, але не обіцяю».
Найкращим показником успіху Аліна вважає той факт, коли твій колишній клієнт з новою проблемою приходить знову до тебе. «Чому саме колишній? Бо вперше людина звертається, орієнтуючись на відгуки та рекомендації. А вдруге приходить вже побачивши тебе у роботі» – пояснює вона.
Своїм головним джерелом енергії Аліна називає четверо своїх дітей та роботу. Всім, хто сумнівається, що ці дві сфери можна поєднувати, вона транслює своє життєве кредо – «Діти – двигун кар’єри!»
Головний секрет успіху та життєлюбності Аліни Самарець у тому, що вона дотримується принципу – «Люби ближнього свого як самого себе». «Цінуйте себе та інших однаково. Коли є баланс, то є і насолода життям. А насолода життям і є суттю щастя!» – впевнена Аліна.

Прочитано 600 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Сніжана Шептицька Ольга Русева »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/