П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 15:22

Олександр Ромашко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Мені просто подобається танцювати і найголовнішою причиною, чому я люблю танці – є саморозвиток. Танцюючи, я відчуваю нереальні емоції, отримую задоволення і до того ж виховую у собі характер та силу волі», – ділиться в інтерв’ю 11-річний Олександр.

Свій творчий шлях хлопець почав у 3,5 роки, наразі відвідує танцювальну студію «New dance», займається в хореографічному колективі «Кармен», хореографічному гуртку ОМЦПО – МАН «Dance Soul», вчиться на хореографічному відділенні Охтирської дитячої музичної школи ім. П.С. Білинника «Карамельки» та додатково займається у вокальній студії «Крошки». У скарбничці творчих здобутків Олександра не один десяток перемог і за всі з них хлопець вдячний своїй родині, адже вони завжди підтримують, допомагають, турбуються, радіють разом з ним. До речі, за свої досягнення Олександр отримує стипендію міського голови Охтирської міської ради Сумської області.
Усім початківцям Саша радить завжди прислухатися до себе, не соромитися і не боятися того, що можете програти. Слід пам’ятати, що без поразок не буває перемог. Головне – бажання і сила волі. Вірте у себе, у свої можливості та з наполегливістю рухайтесь до своєї мети.

Прочитано 303 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Дарина Кобилянська Анна Юдіна »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/