Субота, 27-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:17

Владислава Кіцелюк

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

У свої 8 років талановита та старанна Владислава зі сценічним ім’ям VLADA K пройшла чималий зірковий шлях і щодня, з великим ентузіазмом, продовжує підкорювати український шоу-бізнес. Досягти таких результатів дівчинці допомагає рішучість, наполегливість та цілеспрямованість.

«Успіх – це чітке розуміння своїх бажань на кожному етапі життя, проте не менш важлива віра та підтримка рідних», – зазначила Влада. Понад усе вона мріє стати популярною співачкою не тільки в Україні, а й за її межами, щоб гідно популяризувати українську якісну музику. Дівчинка вірить, що на неї чекає світле та сонячне майбутнє: робота мрії, хороший та стабільний дохід, поруч близькі та рідні люди. Для цього Владислава завзято працює над здобуттям нових навичок та удосконаленням набутих, викладаючись на всі 100 відсотків. Це підтверджують і її значні досягнення, серед яких: перемога у Всеукраїнському конкурсі краси і талантів «Міні-міс України», титул «Маленька міс України 2019» (м. Київ, 2019 р.); перемога на Міжнародному конкурсі Little Miss and Little Mister united world, титул Mini Miss united world 2019 (о. Тенерифе, Іспанія, 2019 р.); презентація відеокліпу на авторську пісню «Все буде о’кей», який набрав понад пів мільйона переглядів на YouTub (2019 р.); перемога у міжнародних фестивалях-конкурсах: Гран-прі – «Створюй своє майбутнє зараз», що відбувся в КМДА; лауреат І ступеня «Слов’янський вінець» (Болгарія); лауреат І ступеня «Празький зорепад» (Прага) та ін.

У вересні 2020 року Влада широко презентувала нову авторську пісню та відеокліп FEELING ONLY LOVE. Зірковим гостем був заслужений артист України Dzidzo, який виступив разом із Владою. Вони виконали пісню «Чекаю. Цьом».

Прочитано 337 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Катерина ЛАПОНОВА

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/