Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 11:09

Тетяна Гусейнова

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

"Хоч якою темною була би ніч, неодмінно настане ранок".

Успішний керівник туристичного оператора «Еліта Тур», вчитель та людина, яка не перестає надихати своїм вмінням дарувати любов, Тетяна Гусейнова створила не тільки окремий напрямок в туризмі для дітей, але й програми, які увійшли в підручник «Історія туризму в Україні»
«Більшість людей навіть не підозрюють, що в туристичному бізнесі є окремий сегмент – дитячий туризм. Саме в цьому напрямі працює туристичний оператор «Еліта-Тур». Наша фірма через рік буде святкувати 25-річчя своєї роботи і всі ці роки ми створили дитячий відпочинок по істині елітарним. Для нас є один головний і важливий клієнт – діти. І вони заслуговують завжди найкращого»,- ділиться з нами Тетяна. Пандемія нанесла непоправної шкоди дитячому туризму. В 2020 році були закриті всі дитячі табори в Україні, а Болгарія тільки із серпня місяця стала дозволяти в’їзд для туристів. Під час локдауну «Еліта Тур» займались розробкою дитячих програм в наших таборах та готувались до майбутнього туристичного сезону. Маючи свою анімаційну команду, компанія створила програми, які назвали «BE STAR» та «Легенда». Все найкраще, найцікавіше та екологічне було вкладено в ці проєкти.
«Сьогодні для наших туристів більшість країн Європи закриті. І коли закінчиться пандемія, ми можемо тільки припускати. Наша порада батькам – обирати саме професіоналів! Оскільки далеко не кожна туристична компанія може працювати з дітьми. Тут необхідні знання психології, вікових категорій, побудови колективу, розвитку особистості та інтересів дітей розповідає Тетяна Гусейнова ! А редакція нашої команди впевнена, що найкращий відпочинок для дітей гарантований саме «Елітою-Тур», про це неодноразово говорять теплі та позитивні відгуки наших клієнтів та партнерів.

Прочитано 285 разів
Ukrainian People

Автор

Схожі матеріали (за тегом)

Детальніше в цій категорії: « Анне Бикова Лілія Олійник »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/