П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 10:44

Тетяна Мороз

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Не порівнюйте малюка з іншими: кожен унікальний!"

Бути людиною чуйною, людяною, з великим «живим серцем» під силу кожному з нас. Питання лише в тому, наскільки ми самі цього прагнемо. Про це свідчить діяльність Тетяни Мороз – директорки Смілянського психоневрологічного інтернату Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної ради. Кількість подяк, серед яких – відзнаки Верховної ради України, Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної адміністрації, Міністерства соціальної політики України та багато інших, говорять багато. Однак ще більше – її власне життя та вчинки.
Наша героїня поділилася, що, попри активну соціальну та громадську діяльність, її головне призначення, сенс життя – бути мамою. «Найголовнішим у вихованні свого малюка, безсумнівно, повинна бути любов», – розповідає вона. За її словами, лише любов до дитини, нечерезмірна опіка, повага особистого простору – це те, що допоможе виховати гідну людину, яка поважає себе та інших. «Кожна дитина – унікальна, тому її думки та потреби можуть не співпадати з вашими. Це нормально», – зазначає Тетяна. У такому разі вона радить не нав’язувати свою думку та пригнічувати малюка будь-яким методом, адже це може негативно вплинути на нього.
За словами Тетяни, головні цінності, котрі важливі для успішного майбутнього – любов. До рідних, близьких та друзів, до світу. А ще – уміти розуміти, поважати, сказати вчасно «дякую» та «пробач». «Надія та оптимізм – це те, що допоможе не опустити руки у найскрутніші моменти та протистояти поганим думкам», – радить Тетяна.

Прочитано 225 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Ірина Бобровник Руслан Болгов »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/