П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 10:25

Марія Михальчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Насправді немає жодних ключів до щастя – «двері» завжди відкриті!

«Психологія – це наука про душу, а хіба може щось бути прекрасніше душі, яка не болить?» – саме такими словами описує свою діяльність Михальчук Марія. Практикуюча психологиня, арт-терапевтка, членкиня Клубу Успішних Жінок та Української Психологічної Асоціації.
Наша героїня зізнається, шлях допомоги людям обрала не відразу, хоча психологією цікавилася змалечку. Своїм головним завданням вона вважає допомогу людям: у пошуку себе, розв’язанні проблем, находженні справжніх власних бажань, а не нав’язаних суспільством стереотипів. «Основна моя діяльність – це трансформаційні ігри для досягнення цілей», – пояснює фахівчиня.
Для того, щоб знайти власне призначення у житті, Марія радить не боятися бути собою. «Насправді ж власне призначення – це фраза, над якою уже сотні разів познущалися та ще більше змінили значення. Просто пам’ятайте: пробуйте те, до чого тягнеться душа, позбавтеся страху експериментувати», – додає вона. За її словами, в момент, коли людина почне прислухатися до себе, зайве відсіється відразу.
Також психологиня з впевненістю говорить: для досягнення успіху варто лише знайти гармонію себе внутрішнього із світом зовнішнім: «Варто чітко розуміти: в спокої народжується істина, а з нею – любов до всього, що нас оточує».

Прочитано 313 разів
Ukrainian People

Автор

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/