П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 09:28

Лілія Василович

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Моє завдання – надати людині впевненості. Все інше вона зробить сама!

 

Василович Лілія – майстер міжнародного класу EFU візажист, лешмейкер й бровартист. Та, як зізнається сама героїня, вона ще жодного разу не працювала – лише займалася улюбленою справою. «Змалечку любила сферу краси, робила макіяж та зачіски близьким. Це те, що йде від серця та робить щасливими інших», – такими словами описує свою діяльність героїня.
За словами жінки, її робота – це насамперед творчість та розуміння свого клієнта. Зрозуміти настрій, характер кожної жінки – ключові завдання при створенні гарного образу, який буде прикрашати та підкреслювати переваги.
Про любов до професії свідчить і активність Лілії – вона постійно підвищує свою кваліфікацію, проходить майстер-класи та приймає участь у міжнародних конкурсах та модних показах. Однак героїня зазначає, що найголовніша її нагорода – це щасливі та вдячні клієнти.
Власний успіх майстриня визначає так: «Успіх – це коли є мета та ти довго до неї йдеш. Мрієш про неї. Це те, чим ти живеш кожен день». При цьому вона підкреслює, що при досягненні цілей важливо «зафіксувати цей момент» – позитивний емоційний стан від завершеності шляху, визнання іншими значимості.
Також Лілія не приховує – у кожного успіху є зворотня сторона, яку ніхто не бачить, свої промахи та помилки. Вона їх визнає та вважає своїм найголовнішим успіхом. «Якщо ти не здаєшся, а маєш ціль – обов’язково досягнеш успіху. Віра в себе та свої сили завжди приводять до місця призначення», – розмірковує вона.

Прочитано 228 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Аліна Волохіна Дарина Ярошенко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/