Вівторок, 23-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 11:26

Болгов Руслан

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Болгов Руслан – приватний детектив, власник детективної агенції «Бюро Рись», член правління Асоціації приватних детективів України, телемедіаексперт, інструктор бойових мистецтв вищої категорії, автор низки наукових та публіцистичних статей правової тематики.

Ось уже понад 11 років команда ДА «Бюро Рись», яку я очолюю, успішно розкриває та запобігає різноманітним шахрайським схемам, допомагає відновити втрачені зв’язки, перевіряє контрагентів та розкриває злочини. Водночас я викладаю айкідо та айкібезпеку для дітей і дорослих у власному клубі Seiko dojo.

 «Пам’ятайте! Якщо не запитаєте – не дізнаєтесь» Розкажіть про сферу вашої діяльності та її цінності.

 

Ваше особисте розуміння успіху. Які його складові?

 Передусім, успіх для мене – це родина та друзі, які знають мене справжнім, підтримують. За гарною «картинкою», зазвичай, завжди стоїть багато кропіткої, наполегливої та постійної праці, вдосконалення навичок та пізнання нового. Однак це нічого не варте, коли поруч немає людей, з якими ти можеш поділитися своїми досягненнями, розділити радість перемоги.

Проте вороги теж є важливими на шляху до успіху – вони допомагають ставати кращим та рухатися вперед.

 

Ваші персональні лайфхаки.

 Моє головне правило в особистому житті – любов та довіра до близьких, у роботі – виконувати її професійно. Варто завжди навчатися, ставити перед собою нові цілі. Для досягнення успіху у власній діяльності потрібно бути завжди краще, ніж учора.

 

Ваше джерело натхнення.

 Своє натхнення я черпаю у спілкуванні з родиною. А джерелом мотивації, очищення думок від негативу для мене є заняття з учнями, яких навчаю самозахисту.

 

Що Ви можете порадити українцям для досягнення успіху та щастя?

 Своє натхнення я черпаю у спілкуванні з родиною. А джерелом мотивації, очищення думок від негативу для мене є заняття з учнями, яких навчаю самозахисту.

Прочитано 371 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Олексій Донцов Лариса Котюжанська »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/