Субота, 20-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 11:24

Чайка Оксана

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Якщо в мене чогось немає, це означає, що я цього ще не забажала

Щодня вона бореться за долю майбутнього нашої країни. Чайка Оксана – засновниця благодійного фонду «Все заради дітей». Він створений для покращення життя підростаючого покоління, тих, хто був змушений покинути рідну домівку через агресію з боку Росії.

 

Розкажіть про сферу вашої діяльності.

Благодійність та діти. Я не можу закрити очі на їхню біль та ладна на все, аби приглушити її. Моя мета – бачити лише щасливі, сяючі очі підопічних! Для цього ми робимо усе можливе й неможливе, долучаючи усіх небайдужих.

Наразі ми організовуємо поїздки дітям не лише по Україні, а й закордон. Також допомагаємо ощасливити маленьких янголят до свят, допомагаємо зібрати до школи, придбати продукти харчування та ліки потребуючим сім'ям.

Місія сучасної жінки?

Головне призначення жінки , на мою думку, у материнстві. Якщо кожна із нас буде приділяти достатньо часу для виховання своїх дітей – із хлопчиків виростуть справжні чоловіки, а з дівчаток – взірець материнства!

Ваше особисте розуміння успіху. Його складові?

Свій успіх я вбачаю у балансі трьох головних сфер життя: професійному, особистому та духовному. Мені здається, що люди повинні розвиватися гармонійно – у цьому разі вони зуміють реалізувати себе.

Ваше джерело натхнення?

Беззаперечно, моя найбільша мотивація, натхнення – це діти, котрі потребують мене та підтримки. Коли вони щасливі, у мене виростають крила. У такі моменти я здатна подолати усі труднощі, аби підніматися вище, підкорювати нові вершини.

Що Ви можете порадити жінкам для досягнення успіху та щастя?

Перш за все, найголовніше – не забувати про себе у вирі щоденних клопотів. Ви повинні бути прикладом, незрівнянно щасливою та енергійною. Також усім нам варто навчитися жити «тут і зараз». Життя дуже коротке – не живіть минулим чи майбутнє, а цінуйте кожну мить.                                    

Прочитано 382 разів
Ukrainian People

Автор

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/