Четвер, 28-е Березня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 10:48

Лілія Ткаля

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити, – покажи як ти робиш»

 

Лілія Юріївна Ткаля – педагог, вихователь. Та насамперед – мама. Від 2017 року жінка цілковито присвятила своє життя дітям – у родині виховується 10 дітей, восьмеро з яких – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. «Моя найбільша нагорода, моє досягнення – це щаслива сім’я: велика, дружна, любляча!», – зазначила вона.

Проте навіть у вихорі щоденних клопотів жінка не забуває про себе та свої уподобання, захоплення: у вільний час займається виготовленням виробів ручної роботи. Її щирість, уміння знаходити компроміси та повага до кожного допомагає виховувати дітей різнобічними, неповторними, творчими та самостійними, особистостей.

«На мою думку, головним секретом успіху виховання є власний приклад». Разом із чоловіком вони намагаються вкласти в душу дітей лише найкращі якості – повагу до сімейних традицій, доброту та відповідальність. «Дитина – це, насамперед, людина. Маленька вона, підліток чи старшого віку – це людина, особистість, і дуже важливо з нею вміти будувати стосунки», – вважає Лілія.

Прочитано 348 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Надія Якименко Юлія Статник »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/