Четвер, 25-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 10:33

Ольга Труфанова Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Найвище вміння – почати спочатку життя, розуміння, дорогу, себе»

 

Ольга Труфанова – випускниця MBA IE Business School Madrid, виконавчий директор продакшн-компанії IVORY FILMS. До її скарбниці здобутків входять такі проєкти, як «Говорить Україна», «Історія одного злочину» та багато інших. Редакція журналу залюбки дізналася про успіх, улюблену роботу та натхнення нашої героїні.

 

 

Що Вам найбільше подобається у вашій діяльності?

Найбільше – багатозадачність, адже часто потрібно перебувати «понад» процесом, уміти бачити всі можливі ризики на декілька кроків уперед та розуміти, що робить кожен член команди. А ще мені приємно бачити, що завдяки нашим соціальними проєктам вдається допомогти комусь та зробити світ кращим.

 

Ваше особисте розуміння успіху, його складові.

У кожного своє розуміння успіху. Особисто для мене – це внутрішнє відчуття тріумфу та досягнення поставленої цілі. Однак завдяки моєму перфекціонізму, після того, як певний результат отриманий, ставлю для себе нову мету.

 

Опишіть портрет сучасної українки.

Наші жінки – сильні та водночас жіночні, мають багато можливостей. Вони можуть обіймати керівні посади та одночасно водночас бути матерями й чудовими дружинами. Сучасна українка незалежна, не стане мовчати та терпіти, якщо її права й свободи зневажають.

 

Ваше джерело натхнення. 

Звичайно, у нашому стрімкому світі потрібно уміти зупинитися та перезавантажитися. Це може бути спілкування з коханим, подругами або ж затишний вікенд із родиною на природі. Однак інколи потрібно знаходити час, щоб побути наодинці та знайти у собі внутрішню силу.

 

Що можете порадити жінкам для досягнення успіху та щастя?

Найголовніше, на мою думку, – не намагатися догодити кожному, адже це не приносить задоволення. Важливо, навпаки, прислухатися до себе, власних бажань. Врешті – не бійтеся вийти із зони комфорту. Це може бути вашим шансом!

Прочитано 395 разів Останнє редагування П'ятниця, 25 грудня 2020 10:55
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Майстерня ARTSOLOWORKSHOP Уляна Кіцелюк »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/