Субота, 20-е Квітня 2024року
П'ятниця, 04 грудня 2020 15:40

Мар'яна Назарчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Мар’яна Назарчук –засновниця та дизайнерка модного дому MaryLu. За роки своєї діяльності вона створила сотні унікальних,неймовірно чудових образів для жінок, чоловіків і дітей до дня їхньої особливої події. Про головні досягнення в житті та власні секрети реалізації цілей Маряна розповіла редакції журналу Ukrainian People.

«Додай лише підбори – і ти королева!»

Розкажіть, будь ласка, про сферу вашої діяльності та її цінності.

Створення нових моделей одягу – це продовження справи усього мого роду, які були знаними кравцями. Тому головне призначення моєї діяльності – пам’ять про власне коріння та вшанування традицій, адже вишиванка, на мою думку, є кодом української нації. Тому багато моїх колекцій виконані в етнічному стилі.

На вашу думку, яка місія сучасної жінки?

Раніше призначенням жінки було народження та виховання дітей. Однак зараз, мені здається, пріоритети змінилися. Сучасна її місія – зробити світ навколо кращим завдяки своєму таланту та знанням.

Ваше особисте розуміння успіху. Які його складові?

Я бачу успіх в гармонії із собою, своїм оточенням та покликанням. Серед усього цього важливо знайти золоту середину. Тому варто постійно розвиватися, ставити цілі, які надихають. А ще частіше обіймати рідних, подорожувати та шукати щастя в дрібницях.

Які ваші персональні лайфхаки?

Мені здається, є тільки один лайфхак – любов! Коли розпочинаєш щось, то маєш розуміти – ось, це моя улюблена справа та роблю я її для людей, котрих люблю. У цьому разі розпочате обовязково матиме успіх! Результат принесе радість, задоволення і, звісно, успіх.

Що порадите жінкам для досягнення успіху та щастя?

Я вважаю, варто дати тільки одну пораду – не слухати жодних порад. Адже насправді найкраще знаєте ви самі та ваше серце.

Прочитано 412 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Марина Потапенко Світлана Волик »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/