П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:31

Анастасія Євдоченко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Коли я співала, мене переповнювали емоції, наче мені також доведеться зіграти разом із футболістами на полі.

 

Дванадцятирічна киянка Анастасія Євдоченко є надзвичайно талановитою співачкою. На початку своєї творчості вона була учасником і лауреатом Всеукраїнських і Міжнародних вокальних фестивалів. Юну дівчину регулярно запрошують на всеможливі сцени нашої держави для виконання не тільки українських, а й відомих світових пісень. Вона виступала на одній сцені з Ольгою Поляковою, Джамалою, Аленьою та Тамерланом, Олегом Вінником.
Анастасія є талановитою та багатогранною особистістю, оскільки займається не лише професійно співом, а також танцями, хореографією й акторською майстерністю. Вона навіть брала участь у багатьох конкурсах краси і здобувала перші місця. Також може пишатися тим, що була неодноразовою гостею Музичної платформи у Палаці України.
Сукупність всіх талантів, захоплень, неймовірної сили волі, бажання розвиватися постійно приємно дивують знайомих молодої вокалістки. Дівчині вдалось приаернути увагу до себе навіть зірок українського шоу-бізнесу. За своє життя вона вже встигла заспівати у дуеті з Tayanna, Злата Огневич, Laud. Адже, влітку Анастасії випав шанс виконати гімн під час відкриття Прем’єр ліги 2019/2020 перед матчем “Динамо-Шахтар” на НСК “Олімпійському”, а ще в Одесі на стадіоні “Чорноморець”, коли там проходив Суперкубок України по футболу. Дівчині дуже сподобалось: “Коли я співала, мене переповнювали емоції, наче мені також доведеться зіграти разом із футболістами на полі”.

Прочитано 503 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:19
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Ярослав Андрусяк Віталіна Савчук »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/