Субота, 20-е Квітня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:21

Ека Капанадзе

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Не боюсь помилятися і вмію винести уроки з кожного досвіду на користь для себе і для оточення.

 

Жінки завжди прагнуть бути досконалими і вишуканими за будь-яких обставин у житті. Саме тому вони слідкують за трендами сезону та довіряють своє тіло професіоналам у сфері краси. Однією з тих, хто може створити образ, який перетворить Ваші недоліки у переваги, є іміджмейкер, стиліст Ека Капанадзе. Їй подобається додавати впевненості клієнтам завдяки розробці їх індивідуального стилю.

Вона завчасно будує плани, намагаючись потоваришувати із власним перфекціоністським "Я". Невпинний потік енергії жінка отримує від усього, що робить. Мріє стати лондонською дизайнеркою жіночої та чоловічої колекції одягу в діловому стилі, щоб послугами її дому моди користувались відомі зірки Голівуду й впливові люди.

Ека досягає успіху в своєму житті завдяки нестримному бажанню рухатись вперед, незламному духу: "Не боюсь помилятися і вмію винести уроки з кожного досвіду на користь для себе і для оточення". Прекрасній половині людства стиліст радить полюбити власну справжню красу, насолоджуватись часом наодинці та знайти спільну мову із самим собою.

Прочитано 441 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:13
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Анна Варнавська Світлана Головко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/