Четвер, 28-е Березня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:15

Тетяна Губа

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Допитливість та постійний рух дають мені змогу перезаряджатись, як батарейці!

 

Дизайнер аксесуарів Тетяна, що має свій бренд «Gubaaccessories», каже, що можливість створювати шедеври своїми руками та бачити, як купка намистин та ланцюжків перетворюються на неперевершений витвір – це її головне натхнення у роботі! Але при всій своїй творчій натурі, вона дуже вимоглива у діяльності і ніколи не гає час. «Я, в першу чергу, підприємець, а вже потім митець. Саме тому кожну хвилину використовую заради улюбленої справи!» – ділиться вона та каже, що завжди планує всі справи заздалегідь.
Тетяна вважає, що успіх – це результат наполегливості! Складовими успіху вона називає постійний розвиток, бажання вчитися новому та любов до своєї справи.
Найбільшим джерелом сил, енергії та натхнення дизайнер називає свою родину. «Саме близькі люди постійно підтримують мене, змушують ставати краще і надихають на нові звершення!» – ділиться вона.
Тетяна також додає, що сьогодні жінки України повинні позбутися страху бути незрозумілою іншими та сміливо обирати свій шлях до обраної мрії. «Не чекайте, що стане легше. Труднощі будуть завжди. Вчіться бути щасливими прямо зараз!» – каже вона та додає, що кожна українська жінка повинна відчувати себе впевненою у собі Роксоланою, навіть якщо вона одягнута у джинси та кросівки!

Прочитано 434 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Майя Крук Ірина Дорошенко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/