П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 08:54

Анастасія Іванова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Успішний дизайнер, мудра жінка та гармонійна особистість… Чи можуть всі ці якості об’єднуватись у одній людині? Так! Анастасія Іванова своїм прикладом це доводить. Що допомагає їй гармонійно об’єднувати різні свої сторони особистості та які вона має персональні життєві лайфхаки? Вона із радістю розповіла нам свої секрети.

 

Що Вам бiльше всього подобається у Вашiй дiяльностi?
У професії дизайнера мені подобається абсолютно усе! Я багато часу приділяю розвитку і вдосконаленню як свого бренду, так і себе. Мене цікавить кожен етап, який проходить сукня від першого начерку до моменту, коли щаслива клієнтка забирає пакунок з покупкою. Я із захопленням поринаю як у деталі конструювання виробу, так і у організацію показу чи в маркетингові стратегії.

Якби не дизайн, то ким би ви були, наприклад, у паралельному життi?
Навіть не знаю, бо ні в чому іншому, крім дизайну, себе не бачу. Створення суконь – моє призначення, яке я зрозуміла ще в юному віці. Перше ательє створила, коли мені було 20 років. У паралельному житті може я б і займалась чимось іншим, але у результаті все одно пришла б до створення суконь.

Зазвичай Ви вимогливi до себе та все тримаєте пiд контролем, чи дiєте спонтанно?
Вимоглива. Я – справжній перфекціоніст і націлена на результат! Тому вважаю, що кожен повинен займатися своєю справою і виконувати її на 1000%. Вимагаю цього і від людей, з якими працюю, і від себе. Не дію спонтанно, а, навпаки, багато планую і справді люблю тримати все під контролем.

Подiлiться Вашим особистим розумiнням успiху.
Успіх – це щоденна робота над собою, вдосконалення власних професійних навичок і особистих якостей. Найважливіше – це справді любити те, чим займаєшся, тоді завжди буде мотивація.

Якi Ви маєте персональнi лайфхаки, що допомагають Вам досягати успiху?
Я не вірю у випадковий успіх! Кожна людина працює над досягненням своєї мети! Потрібно відточувати свої навички, розвиватися та багато працювати. Моя персональна порада – ніколи не зупиняйтеся, адже це відкине вас на три кроки назад!

Яке Ваше головне джерело енергiї та сил?
Любов до свого діла. Мені не потрібно шукати натхнення ззовні. Воно живе всередині мене 24/7! Летіти на відпочинок на Мальдіви у пошуках музи мені не обов’язково. Але заради гармонії, балансу та концентрації сил на поставлених цілях, я займаюся йогою та медитацією.

Що треба робити українським жiнкам, щоб почуватись успiшними? Ваша особиста порада.
Жінка по-справжньому розкривається, розцвітає і почувається щасливою тоді, коли йде своїм шляхом! Знайдіть свій шлях, а потім вас знайде успіх!

Прочитано 471 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Олена Люлька Марина Філіпенко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/