П'ятниця, 29-е Березня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:40

Людмила Хабібзаде Ашрафі

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Я доторкнулася серцем до сердець, душ і доль сотень тисяч людей, і вдячна за це Всесвіту.

 

Людмила кожного дня робить людей найщасливішими та найуспішнішими – саме це їй найбільше подобається у власній діяльності, напрямки якоі завжди були обширні. Охорона дитинства, юриспруденція, охорона культурної спадщини та переміщення культурних цінностей по Луганській і Донецькій областях, координація діяльності найкращих національних заповідників України, таких як «Софія Києвська», «Замки Тернопілля», «Хортиця», «Давній Галич», Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Кременецько-Почаівський державний історико-архітектурний заповідник, Державний історико-архітектурний заповідник у місті Бережани та інші.
Дуже багато питань ця жінка тримає під своїм контролем і, мабуть, такий спосіб життя надихає її працювати ще більше. Вона молода и красива. Трудовий стаж іі діяльності складає понад 30 років, з них в органах центральноі влади – 20 років.
Вдало робити свою справу Людмилі допомагає правильне розуміння власного успіху: «Для мене – це можливість займатися тим, що подобається, вміння радіти дрібницям та жити в гармонії з собою та людьми» – так вона його нам пояснює і бажає усім нашим читачам любові, віри та крил, щоб хотілося літати!

Прочитано 548 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Віра Калько Олег Пінчук »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/