Субота, 20-е Квітня 2024року
Четвер, 19 грудня 2019 14:25

Інна Бикова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Мені подобається дарувати людям молодість!

 

Власниця салону краси Інна Бикова більш за все у своїй роботі любить те, що може дарувати людям красу, повертати радість до життя і впевненість у собі. «Свого роду, моя робота схожа на діяльність художника і малювання нової картини кожного разу!» – ділиться вона.
У своїй діяльності молода та амбіційна українка дуже вимоглива до себе, але бувають іноді і спонтанні моменти. Складовими успіху Інна вважає: обов’язкову допомогу клієнту у вирішенні його проблеми, кваліфіковані знання і постійний розвиток у своїй сфері. «Моє кредо – це зробити процедуру клієнту так, як я хотіла, щоб зробили мені! Ну і, звичайно, індивідуальний підхід до кожного клієнта в залежності від його потреб і характеру. І ще… Я ніколи не дозволяю собі в роботі робити ті процедури, в яких є хоч крапля сумніву. Головне завдання – не нашкодити!» – каже вона. Щодо людських якостей, то щирість і відкритість у відносинах з клієнтами, а також робота в задоволення – найголовніший секрет успішної діяльності.
Натхнення для Інни також невід’ємна частина життя та діяльності. Коли вона проводить час із своєю родиною або відпочиває на морі, отримує величезний заряд енергії та сил.
Всім жінкам України Інна бажає займатися тією справою, яка до душі. «Любіть себе, даруйте радість оточуючим, тепло і турботу близьким. Будьте щасливими!» – радить вона.

Прочитано 453 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Олена Рихальська Світлана Рєзнік »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/