Четвер, 25-е Квітня 2024року
Середа, 18 грудня 2019 10:26

Благодійний фонд "Діти Дітям" Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Організація була зареєстрована в 2017 році, але свою діяльність її команда розпочала  двома роками раніше. Шість багатодітних матерів є засновниками цього благодійного фонду: олена момот, Олеся лоїк, анна лєдєнєва, олена стаковиченко, євгенія ландик, анастасія Жалковська та директор фонду наталія кісєльова.

БФ «Діти дітям» створено із метою допомоги особливим дітям, їх родинам, дітям із особливостями розвитку, які проживають в інтернатах, реабілітаційних центрах. А також ще для виховання важливих цінностей у власних дітях через залучення їх до проектів благодійності.

Основними цінностями фонду є довіра, емпатія, залучення та розвиток. Команда фонду щороку розробляє нові ініціативи та програми, які об’єднують однодумців у важливій справі допомоги особливим дітям. Саме тому організація ставить перед собою такі завдання:

1) Щомісячно підтримувати 25 сімей із дітьми з інвалідністю (планові курси реабілітацій, купівля спецобладнання і засобів особистої гігієни, ліків, продуктів харчування);

2) Допомога чотирьом спеціалізованим школам-інтернатам і дитячим реабілітаційним центрам протягом року, які найбільш потребують фінансової підтримки.

За час свого існування благодійний фонд «Діти дітям» організовує низку проектів. «Щастя в кожну родину» покликаний забезпечити 25 особливих дітей потрібними ліками, харчуванням, засобами особистої гігієни щомісяця. «Марафон Добра» збирає допомогу і доставляє в школи-інтернати для дітей двічі на рік. Завдяки «Дорозі в Життя» здійснюється підтримка випускників спецінтернатів у вигляді надання їм речей першої необхідності для дорослого життя. «Щасливий пікнік» включає в себе організацію виїздів сімей із особливими дітьми на відпочинок. Також є цікавий проект «Різдвяна казка». Під час якого команда фонду збирає близько 1000 листів від діток із усієї України, а потім завдяки помічникам втілює в життя мрії дітлахів перед Новим роком і Різдвом Христовим.

За чотири роки благодійний фонд «Діти дітям» успішно організував більше 20-ти благодійних проектів., надаючи регулярну допомогу чотирьом дитячим інтернатам з особливими дітьми та сім’ям з дітьми з інвалідністю.

За минулий рік на допомогу дітям виділили близько 1 млн гривень, з них 35% – на медикаменти, діагностику, спеціальне харчування, лікування, 45% – реабілітацію дітей, покупку обладнання, засобів гігієни, а 20% – здійснення допомоги дитячим будинкам, інтернатам.

А в цьому році стартував новий проект благодійного фонду – «Щасливий Пікнік». Вперше в гості до Києва з різних міст України приїхали сім’ї з особливими дітьми – учасниками проекту «Щастя в кожну родину».

Прочитано 561 разів
Ukrainian People

Автор

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/