Версія для друку
Понеділок, 23 грудня 2019 09:35

Алла Тутка

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Сім’я – мій всесвіт! Діти – моє життя! Заради них я дихаю та живу!

 

Головний бухгалтер та щаслива мама Алла Тутка з Івано-Франківська вважає, що головне у житті – це завжди бути людиною! «В будь-якій ситуації треба шукати позитивні емоції, а також вирішення проблеми! Життя – це бумеранг, і все зроблене, рано чи пізно, повертається назад до нас. Не треба нікого ніколи звинувачувати!» – впевнена вона.
Щодо методів виховання, разом із чоловіком вони притримуються правила, що для кожної дитини підхід повинен бути різний. «Кожна дитина окрема особистість!» – каже Алла та додає, що вона завжди намагається бути з дітьми максимально відвертою, щоб вони відрізняли правду від фальші. Відверті бесіди та можливість давати дітям право вибору та право на помилку – у основі виховання. Але, при цьому, у їх родині встановлені певні правила та кордони, бо, за словами Алли, вседозволеність може призвести до негативних наслідків. «Діти повинні відчувати відповідальність за свої дії, бути самостійними, людяними, наполегливими та любити навколишній світ!» – каже вона. Особливо Алла приділяє увагу прищепленню своїм дітям такої якості, як доброзичливість, бо відчуває, що цього зараз у суспільстві не вистачає, тому діткам змалку треба закладати думки про добрі та безкорисні справи. «Зростаючи у такій атмосфері, в майбутньому діти будуть гідними людьми та змінять світ на краще!» – відверто каже Алла, яка є мамою, що впевнена, найефективніший метод виховання – це власний приклад». А ще вона притримується того принципу, що ні в якому випадку не потрібно втілювати свої дитячі мрії в дітях. «Ми з чоловіком приймаємо наших діток такими, якими вони є. Ми пишаємося ними, любимо та завжди будемо для них підтримкою!» – каже із особливим блиском у очах Алла.

Прочитано 589 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:22
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА