Версія для друку
Понеділок, 23 грудня 2019 09:11

Ірина Дорошенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Для успіху потрібно працювати 24 години на добу, принаймні перші 3-5 років.

Їй з легкістю вдасться організовувати внутрішній простір у новому будинку: починаючи від розробки дизайну зали, закінчуючи завитками на ручці дверой до ванної кімнати. Вона знає, який колір створює психологічне навантаження, а який, навпаки, розслабляє. Дизайнер інтер'єру, співвласниця меблевої фабрики R&D Ірина Дорошенко захоплюється своєю професією, оскільки та поєднує в собі красу й позитивні емоції.

Жінка глибоко переконана, що успіху не досягне той, хто не помиляється, бо не пробує і навіть не прагне. На думку Ірини, причиною невдач у житті є песимізм людини і жалість. Треба припиняти ревіти на дивані й зайнятися саморозвитком: "Для успіху потрібно працювати 24 години на добу, принаймні перші 3-5 років".

У представників творчих професій досить часто буває такий стан, коли хочеться усамітнитись. Дизайнер помітила парадоксальну річ: щоб набратися енергії для життя, інколи потрібно відпочивати від тих, кого любиш більше цього самого життя.

Прочитано 446 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА