Версія для друку
Понеділок, 23 грудня 2019 09:06

Таміла Камінська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Коли берешся за справу, роби її так, наче це останній шанс зробити щось важливе в цьому житті.

 

Мати творчу натуру – жити у ритмі «нон-стоп», не втрачаючи цікавість до улюбленої справи і не думаючи знижувати оберти. Вдало поєднувати декілька важливих ролей в житті вдається Тамілі Камінській. Вона – дизайнерка дитячого одягу, власниця українського бренду дитячих суконь принцес «Mom loves me», щаслива дружина й турботлива матуся. Незважаючи на завантажений графік, вона вважає роботу свободою, яка надихає та дає шанс самореалізуватися.

Жінці настільки подобається створювати нові й незвичайні речі, що навіть неважливо, ким і де працювати, головне – наявність простору для творчості. Невичерпним джерелом енергії для Таміли залишається донька, яка перетворила її на «маму-гвинтокрила». Секретом власного успіху називає бажання творити за покликом душі, незважаючи на світові тренди та конкурентів.

Для отримання позитивного результату у справах, варто тримати баланс у всіх сферах: роботі, сім’ї, здоров’ї та фінансах. Насолоджуватись цією гармонією. «Коли ти там, де мріяла бути – все обов’язково вийде!»

 

Прочитано 433 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА