Версія для друку
П'ятниця, 20 грудня 2019 15:16

Антон Середа

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Світ в якому ти живеш – рухаєш саме ти!

 

Телеведучий, сценарист, тренер з публічних виступів та публічних комунікацій, власник майстерні риторики «SEREDA», PR консультант Антон Середа, вважає, що ті, хто розраховує на власні сили та вірить у свій вибраний шлях, досягають успіху та можуть реалізувати власний потенціал.
«Якщо ти знаєш чого ти хочеш, чітко окреслюєш шлях та маєш декілька стратегій досягнення мети – успіх буде обов’язково. Варто не лише мати мету – варто замислитись над тим, чи дійсно ти цього хочеш і це твоє. І якщо ти зможеш дати собі відповідь на питання «Чи моє це та чи зробить це мене краще» – то спираючись на власний потенціал та розвиваючи навички, ти досягнеш успіху»
Основна діяльність Антона Середи – це тренінги та навчання політиків, громадських діячів, зірок та акторів в царині риторики та публічних комунікацій. Він не просто вчить людей говорити правильно, він допомагає зрозуміти та знайти внутрішній потенціал і повірити в себе та власні сили.
«Я кожного разу кажу своїм клієнтам – не існує чарівної кнопки, яка за одну секунду вас змінить та зробить з вас яскравих спікерів. Це щоденна титанічна праця над самим собою. Успіх та перемога – це те, що мають сильні. Власний потенціал це та пружина, яка може дати поштовх для досягнення нових вершин, але тільки від нас самих залежить – буде ця пружина працювати чи буде вона іржавіти».
Середа, вважає, що таланти можна розвинути, а навички перетворити на таланти.
«Ти маєш розраховувати на власні сили, світ в якому ти живеш – рухаєш саме ти… І цей рух може бути у прірву чи до вершини!!!» – каже Антон.

Прочитано 520 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА