Версія для друку
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:58

Артем Котенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Артем - 8-мирічний , чуйний, доброзичливий та неймовірно талановитий вокаліст з м.Охтирка Сумської області. Хлопчик, учень 3-го класу  хорового відділення Охтирської дитячої музичної школи ім.П.С.Білинника,  з 3-х років займається вокалом у кращого педагога України 2019р. за версією Українсько-турецького об’єднання Favorite Fest Крошки Лариси Анатоліївни, а також є солістом вокальної студії «КРОШКИ». У Артема майже немає вільного часу, адже він навчається у Охтирській ЗОШ № 5 у класі з поглибленим вивченням математики та окрім занять вокалом, активно вдосконалює хореографічні навички та займається акторською майстерністю, поглибленно вивчає англійську мову та відвідує заняття в школі комп’ютерних технологій IT START JUNIOR.

 

  Хлопець дуже багато та наполегливо працює, здобуває нові навички, удосконалює та розвиває свій талант,адже понад усе він мріє стати учасником найкрутішого вокального проєкту України «Голос.Діти» , а в подальшому прославляти свій край та свою країну. Та варто зазначити, що зусилля Артема вже принесли визначні «плоди» - він є  стипендіатом міського голови Охтирської міської ради. Хлопець має понад 50 переможних кубків та десятки призових сертифікатів,здобув найвищі нагороди та став володарем Гран-прі таких конкурсів: Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв «Тобі Україно» (м.Хмельницький 2020р.); Міжнародний конкурс-фестиваль «Viktori Star» (м.Київ, 2020); Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв UKRAINE ART FAVOURITE FEST 2020 (м.Київ).нагороджений Сертифікатом про отримання звання Найталановитіша дитина України «Super Star 2020»; отримав OSKAR  в номінації Вокал у дитячо-юнацькому конкурсі-премії OSKAR; є переможцем благодійної онлайн-премії «Майбутнє Нації», номінація «Зіркові діти. Вокал» (2020р). В 2020 році Артем увійшов до «Енциклопедії дитячих талантів України», завоювавши звання «Найвидатніші діти України 2020».

Прочитано 407 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА