Четвер, 2-ге Травня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 15:04

Софія Скудар

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Софія займається вокалом із 9 років, граєна фортепіано, відвідує заняття з бально­спортивних і сучасних танців із 5 років. Соня вільно володіє двома іноземними мовамианглійською та іспанською. Два роки навчалася вШколі журналістики телеканалу «Інтер».

Закінчила курс за програмою «Інтермалятко» та курс для підлітків «Медіастарт». Софійка мріє стати психологом, працювати з відомими людьми, а також допомагати всім тим, хто потребує допомоги. Вона вміє не тільки слухати, а й чути те, що людина говорить, співпереживати та співчувати, по-дорослому підбирати такі слова, щоб заспокоїти так, що проблема відходить зовсім на інший план. Також мріє серйозно займатися співом.

Вільного часу у неї обмаль: після школи вона займається у різних гуртках – вокалом та музикою, танцями, а ще – спортом для свого здоров’я. Цілеспрямована, відповідальна, активна. Навіть якщо і втомлюється від такого насиченого графіка, то ніколи цього не показує, бо розуміє: тільки кропітка праця принесе бажаний результат. Софія досить амбітна і має мету, до якої йде завдяки своїй наполегливості. Охоче бере участь фестивалях, конкурсах, дефіле, фотосесіях, отримує від них задоволення і заряд бадьорості.

Наша героїня була учасницею таких конкурсів:Vocal Seasons, Glory music Fest, Super Star Fest, Kyiv Art Fest та «Кубок зоряного дощу» у Берліні (Німеччина); брала участь у багатьох фотосесіях та заходах Ukrainian People і Ukrainian Kids: «Дитяча мода Ukrainian Kids». Але найголовнішим своїм досягненням на сьогодні вважає кліпна пісню групи Jonas Brothers Sucker, у якому вона знімалася.

Зірочка мріє про запис власної пісні та кліпу, який можна буде побачити вже восени цього року.Зараз Софійка старанно працює над текстом разом із викладачем і співавтором її майбутньої пісні. Мріє про сольні виконання своїх пісень на великій сцені.

Тож побажаймо їй успіхів!

Прочитано 427 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: Надія Скудар »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/