Четвер, 2-ге Травня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 15:04

Надія Скудар

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Себе обдарованою я не вважаю, але, водночас, рада власним досягненням. І я впевнена, що не буду зупинятися, а працюватиму ще наполегливіше, щоб досягти своєї мети», – каже Надія Скудар. Те, що дівчинка у 8 років вже така наполеглива і самодостатня, свідчить про те, що вона обов’язково відбудеться як творча особистість і досягне значних успіхів в обраній сфері діяльності.

 

Надійка навчається грі на фортепіано з 6 років, займається сучасними спортивними танцями, фігурним катанням та художньою гімнастикою – теж із 6 років. Вільно володіє англійською мовою, вивчає іспанську.

У Наді майже немає вільного часу. Кожного дня після школи вона відвідує різні гуртки: двічі на тиждень у неї музика, двічі – танці та тричі – фігурне катання. Втомлюється, але оскільки дуже відповідальна, не може собі дозволити собі зайвого вихідного дня. Вона досить активна дитина, багато читає, пише різні невеличкі оповідання, створює комікси, залюбки малює, адже це ще одне захоплення дівчинки.

Наша героїня – призерка багатьох відкритих турнірів із художньої гімнастики, а також танцювальних фестивалів, зокрема таких, як Super Talent 5 Element, Super Star Fest. Також Надя брала участь у багатьох фотосесіях та заходах у рамках проєктів Ukrainian People та Ukrainian Kids: «Дитяча мода Ukrainian Kids. Autumn – Winter 2017-2018», «Материнство. Сила української жінки», «Діти за майбутнє України», «Топ -50 обдарованих дітей України», «Освітні блоги для батьків» тощо.

Радить усім дітям не боятися, а сміливо розвивати свої таланти, починати знову і знову, якщо щось не вдалося, пробувати, шукати себе і ту сферу діяльності, котра приноситиме задоволення. А ще, усім без винятку, – мріяти, бо саме з маленької мрії починається велике життя!

Як і в кожної дитини, у Надійки є багато мрій. Серед них ще одна – стати письменницею, писати оповідання як для дітей, так і для дорослих.

Ми впевнені, що з такою наполегливістю в неї обов’язково вийде все, до чого вона прагне. Побажаймо їй успіхів та удачі!

Прочитано 391 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Софія Скудар Ірина Скудар »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/