Версія для друку
Вівторок, 23 листопада 2021 12:39

Володимир Миколайко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Не витрачай свій час в марній боротьбі за досконалість, просто прагни робити все якнайкраще."


Освіта та наука – це відповідальна місія. Отримати знання від найкращих і передати їх наступному поколінню, трансформувавши до вимог сьогодення – надзвичайно складне завдання. Усе це вдало вдається Миколайку Володимиру, наймолодшому в Україні проректору з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку. На його рахунку – понад 30 публікацій, посібників та методичних видань. Про вибір свого шляху він каже так: «Дитячі інтереси переросли в життєвий шлях.» В шлях, де він успішно розвиває нашу країну на науковому рівні та докладає зусиль, щоб покращити якість навчання в Україні.
Наш герой зізнається, що на початку наукового шляху усе було не так легко, бо досить складно було налагодити міжнародну комунікацію, в якій була відчутна відсутність міжнародних контактів за спільними інтересами, напрямками наукових досліджень та освітньої діяльності. Тому молодий науковець паралельно з науковою діяльністю докладає чимало зусиль для розвитку міжнародної співпраці університету, в якому працює.
При цьому, якщо раніше кандидат педагогічних наук шукав порад та надихався діяльністю батьків, які також працюють у цій сфері, наукових керівників та колег, то наразі він особисто є прикладом для багатьох студентів.
Саме тому його основною метою зараз є розвиток наукової діяльності, налагоджування тісної міжнародної співпраці. «Мрію заснувати наукову школу, де ділитимусь практичним досвідом та займатимуся популяризацією наукової діяльності серед молоді», – відверто зізнається Володимир.

Прочитано 596 разів Останнє редагування Вівторок, 23 листопада 2021 12:41
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People