Четвер, 2-ге Травня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:58

Ангеліна Майданович

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

 

Ангеліна – надзвичайно здібна та обдарована дівчинка, чуйна і доброзичлива. Вона успішно опановує моделінг, акторську майстерність, навчається музиці. До того ж є досить майстерною телеведучою та журналісткою. Наша героїня переконана, що успіх людини полягає в наполегливості, силі духу та розумінні своєї справи, а тому впевнено рухається до своїх цілей та здійснення мрій.

 

Завдяки своєму таланту Ангеліна досягла значних успіхів у музичній сфері: увійшла в IIIЕнциклопедію дитячих талантів до рубрики «Топ 20 найвидатніших дітей України»; виступала у прямому ефірі «М2» в Палаці спорту на вечорі пам‘яті Миколи Мозгового, зі співаком Alekseev в оперному театрі на новорічному концерті в прямому ефірі на телеканалі «М1»; в номінації «Вокал» отримала золоту медаль на VIІнтернаціональному форумі таланту та моди STAROFTHEWORLD у Болгарії.

Наша зіронька вела репортаж із Верховної Ради України для телепередачі «Модне Сузір‘я». Також Ангеліна отримала низку модельних титулів – «Принцеса Харкова», «Принцеса країни» (Гран-прі) у Полтаві, «Принцеса світу» (Супер Гран-прі) у Болгарії, «Королева краси України» (Гран-прі) у Дніпрі, «1 віце mini miss Eurasia» і срібна корона Грузія, «Mini miss Universe» (Гран-Прі) Грузії, «Gold Photo model Start mini models – TV Start у Туреччині. Також Ангеліна входить до списку 100 найкрасивіших дітей України за версією журналу FASHION TODAY.

Прочитано 432 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Злата Шулак Артем Котенко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/