Субота, 27-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:58

Марія Мінцер

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Марійка – відмінниця, крім школи, ще є ученицею театру сучасного мистецтва NikAel. Вона дуже чуйна та світла дівчинка, передусім цінує свою родину та щодня багато працює для досягнення цілей та успіху. Незважаючи на юний вік, наша героїня впевнена: для успіху потрібно багато працювати.

Маленька зірочка дуже талановита! Вона брала участь не тільки у всеукраїнських конкурсах, а й представляла нашу країну за кордоном. Тому й не дивно, що у її «скарбничці» перемог так багато нагород. Вона є переможницею міжнародних, телевізійних, всеукраїнських конкурсів: «Соняшник», «Зіркафест» та «Таланти осені», володаркою багатьох титулів: «Діамантова Троянда Україночка», «Мини мис Flower», «Капелюшок року» та «Міні Міс «Золота корона України». Але головне її досягнення, яким вона дуже пишається – це Супер Гран-Прі міжнародного форум-фестивалю «Всесвіт Особистості – Біла Князівна Всесвіту» та корона Білої Князівни Всесвіту. Вона також має титули «Найкраща фотомодель України» та «Дитина року». А ще Марійка співпрацює з відомим фотографом міжнародного рівня Ніком Меркуловим. Її фотороботи представлені в агенціях Нью-Йорку.

У майбутньому Марійка мріє завжди лишатися собою, не зраджувати своїм принципам та ідеалам, а ще – стати фахівцем в обраній діяльності.

Прочитано 435 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Артем Котенко Еліна Кулініч »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/