Неділя, 28-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:43

В'ячеслав Івко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В’ячеслав – 13-річний, амбіційний та надзвичайно обдарований хлопець з Одеси, професійно володіє фортепіано (навчається в Одеській школі мистецтв № 9, викладач Москаленко Людмила Миколаївна) та вже неодноразово представляв Україну за кордоном. В’ячеслав має багато інших талантів, зокрема, у свої 10 років він створив настільну гру, яка невдовзі надійде в продаж.

 

Наш герой має неабиякий хист до музики, а тому його здібності і наполеглива праця підтверджені його успіхами, зокрема такими нагородами: перемога в конкурсі «Зірка» у Харкові; лауреат Iступеня у міжнародних фестивалях ART ZIRKA FEST (Болгарія), La France réunit les talents 2020 (Франція), The best Talented musician 2020 (Італія); двічі здобув нагороди в конкурсі International creative festivals around the world (Італія).

В’ячеслав уже не вперше отримує відзнаку нашого журналу – раніше, завдяки своїм зусиллям, він диплом «Вибір року». Ще одне його важливе досягнення – участь у презентації IV Енциклопедії дитячих талантів у 2020 році. Також хлопець робить перші кроки у сфері моделінгу – цієї осені був задіяний у дефіле Fashion show.

Прочитано 345 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Злата Кашель Софія Накрийко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/