П'ятниця, 3-те Травня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 09:32

Дарина Ярошенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Які б труднощі не випали на вашому шляху, пам’ятайте: дефекти – тимчасові, а проблеми – змінювані!

 

Ще одна надзвичайно яскрава, жіночна героїня – Ярошенко Дарина. Їй вдається розкривати красу справжньої жінки, її витонченість, характер завдяки прекрасному ремеслу – перукарству. «Мені подобається робити жінок щасливими» – зізнається вона. За її словами, головне завдання професії, пов’язаної з сферою краси, – максимально спростити життя прекрасній половині населення людства, зробити їх впевненішими.

Тим не менше, Дарина – приклад не тільки того, як варто йти за своєю мрією та обирати найкращих. Наша героїня не лишається осторонь проблем, які стосуються кожного- усіх без винятку громадян своєї країни. У 2014 та 2015 роках вона працювала волонтером у військовому шпиталі, стригла хлопців. Також брала участь у проєкті, спрямованому на підтримку та допомогу жінок з онкологією. На перший погляд може здатися – що ж тут такого? Однак саме такі вчинки визначають людину людиною.
Дарина вважає, що успіх – це коли ти щасливий, бо досягнув поставленої мети. Для того, щоб досягти цього «успішного успіху» не потрібно заробляти мільйони. Варто лише чинити по совісті. Та на завершення додає, що виключно щаслива людина може стати натхненням та мотивацією іншим.

Прочитано 305 разів Останнє редагування Вівторок, 23 листопада 2021 09:35
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Лілія Василович Ека Капанадзе »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/