Четвер, 2-ге Травня 2024року
Понеділок, 30 листопада 2020 16:02

Валентина Коломієць

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Валентині Коломієць вдалося створити багаторічне стабільне підприємство. Про те, як поєднати роботу та сім’ю, власний успіх і цінності в житті співвласниця Брокерського бюро комерційної нерухомості Real Estate Expert's розповіла для редакції журналу UkrainianPeople

«Ваш час обмежений: не витрачайте його на проживання чужого життя»

Розкажіть про сферу вашої діяльності. Які для Вас головні цінності?

Ось уже 10 років я працюю у сфері комерційної нерухомості. Моя місія – поліпшити інфраструктуру мікрорайонів та міст, реалізувати якісні торговельні об’єкти по всій Україні.

Ваше особисте розуміння успіху. Його складові.

Успішна людина – реалізована, відповідальна, та, яка постійно розвивається та йде до мети. І немає жодного значення, де вона знайде себе – в купівлі компанії за мільярди доларів чи роботі баристом у маленькій кав’ярні.

Як, на ваш погляд, поєднати кар’єру та родину? 

Для досягнення балансу потрібно вміти розподіляти час, обов’язки та пріоритети в усіх сферах. Гармонійна сім’я – проєкт, який потребує багато уваги та енергії. Тому важливо говорити з партнером, встановлювати правила, яких будете дотримуватися.

Образ сучасної українки. Яка вона?

Жінка, яка сама керує своїм життям, любить себе, впевнена, чого хоче від інших, вірить у власні сили та здатна надихати тих, хто поруч.

Які цінності потрібно закладати у виховання дітей? 

Особисто для мене найважливіше дозволити дитині бути собою. Допомогти проявити власну індивідуальність, підтримати та дарувати свободу вибору.

Що Ви можете порадити жінкам, які перебувають у пошуку щастя та власного успіху?

Я вважаю, що потрібно слухати серце та не боятися говорити про свої бажання. Важливо брати відповідальність за власне життя.

Прочитано 358 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Анастасія Нікіфорова Сергій Позняк »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/