П'ятниця, 3-те Травня 2024року
Понеділок, 30 листопада 2020 15:43

Поліна Крупчак Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Поліна Крупчак - бізнес-леді, громадський діяч, власниця групи компаній Поліни Крупчак, власниця компаній Clover trade і "Нова планета ІКС", засновниця благодійного фонду The founders of the future, співачка.

Розкажіть про сферу вашої діяльності та її цінності.

Насправді я можу розповідати про свою діяльність багато і довго, адже працюю в трьох абсолютно різних сферах: це ресторанний бізнес, шоу-бізнес та бізнес, пов'язаний із папером та поліграфією. А ще займаюсь благодійністю. Усі ці сфери несуть різну цінність для суспільства, однак вони об'єднані однією важливою метою – зробити цей світ кращим. І я би виділила ті цінності, що є важливими для кожної сфери: порядність, бездоганність, сміливість, співпраця та партнерство, позитивні зміни.

Ви є представницею нового покоління жінок, котрі гармонічні і в самореалізації, і в особистому житті. Як Ви вважаєте, що є головним секретом такого балансу?

Головне – правильно встановити межі між роботою і родиною. Якщо ти проводиш день із дітками, то ти не працюєш і приділяєш їм увесь день. Обов'язково слід приділяти час собі – не для того, щоб ще попрацювати, а щоб побалувати себе. І, звичайно, ще дві важливі складові для гармонії: тайм-менеджмент і грамотне делегування. Ви не можете робити все, навіть якщо часто відчуваєте, що краще від вас цього не зроблять інші. Якщо ви не можете делегувати частину обов'язків, це означає, що ви підібрали непрофесійну команду, якій не довіряєте. Навіщо вам працівники, коли ви все будете робити самостійно?!

На ваш погляд, яких якостей бракує українкам, щоб на сьогодні максимально реалізуватисяв бізнесі?

А чому ви вважаєте, що українкам чогось не вистачає? Мені здається, якраз у нашій країні дуже багато жінок реалізують себе в бізнесі. Плюс тут навряд чи можна порадити розвивати якусь одну чи дві якості, все дуже індивідуально. Не всі жінки прагнуть створювати бізнес. Я знаю багатьох молодих жінок, які реалізували себе в сім'ї, і для них це важливо. Мабуть, головні якості, які потрібні завжди, – це непереборне бажання рухатися вперед, виходити із зони комфорту, менше скаржитись і більше працювати, над собою, щоб не перетворитись на злу і невдоволену життям бабку під під'їздом.

Які правила життя можуть гарантувати, що ти досягнеш позитивних результатів, незважаючи ні на що?

Таких правил не існує, на жаль (сміється). Розкажу про свої правила. Прокидатись рано, виконувати впродовж дня всі поставлені завдання; все, що не виконано протягом трьох днів, можна вважати неважливим, а може й узагалі не потрібним; цінувати час свій та інших людей; займатися спортом та бути в гармонії із собою. І найголовніше – ніколи не зупинятися! Бізнес схожий на кардіограму: як тільки лінія стане рівною – ви «померли»!

Яке місце, на вашу думку, буде відводитися благодійництву і чи взагалі варто сьогодні цим займатися?

Благодійництво особисто для мене є дуже важливим у житті. Це норма – допомога ближньому, так мене вчили з дитинства. Благодійництво – це точно не про бізнес. Я вважаю, що нині треба робити доброчинні, благодійні справи навіть більше, ніж раніше, адже зараз дуже багато людей потребує допомоги.

Що можете порадити читачам щодо того, як знайти своє «місце під сонцем»та йти до мети, незважаючи на невдачі?

Подивіться на маленьку дитину, яка вчиться ходити. Кожен із нас теж колись вчився ходити. Навряд чи ви пам’ятаєте, скільки разів вам довелося падати! Батьки знають, як ви не здавалися, а щоразу спиналися на ноги, піднімались і знову робили новий і новий крок… Моя порада проста: ніколи не відмовляйтеся від своєї мрії, а, впавши, згадуйте малюка, який вчиться ходити.

Прочитано 437 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Анна Осипенко Павло Пуськов »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/