Субота, 27-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:05

Карина Кучер

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИЗАЙНЕР АКСЕССУАIВ, ВИКЛАДАЧ ДИЗАЙНУ СТУДIЇ ДЕФIЛЕ I ДИЗАЙНУ «ENCANTO», УВIЙШЛА В ФIНАЛ I ЗАЙНЯЛА 3 МIСЦЕ В НОМIНАЦIЇ «АКСЕСУАРИ» В ХVII МIЖНАРОДНОМУ КОНКУРСI МОЛОДИХ ДИЗАЙНЕРIВ-МОДЕЛЬЄРIВ «PECHERSKI KASHTANY» – 2017.

Вона перетворила хобі на професію! Вона своїми руками робить унікальні речі в єдиному єкземплярі! Вона неймовірно талановита! Вона вірить, що українки – успішні жінки, котрі здатні розвиватися у всіх сферах життя одразу. Вона – успішний дизайнер авторських аксесуарів Карина Кучер, і наша редакція в захваті від спілкування з нею. В чому ж секрет її особистого росту в професії та де вона шукає натхнення? Все це вона з радістю нам розповіла.

Як i чому ви прийшли до того, щоб робити аксесуари для жiнок?
Я почала шити, коли мені було шість років. Тоді мені хотілося наряджати своїх ляльок у гарні плаття. Йшли роки, я розвивала свої вміння, а одного дня вирішила переключитися на аксесуари, бо зрозуміла, що саме вони дозволяють жінці більш повно виразити свою індивідуальність та настрій. Ці деталі найяскравіше відображають стиль, професію та навіть світовідчуття жінки.

Розкажiть, як ви генеруєте творчi iдеї?
Описую свої ідеї у блокноті, а ескізи роблю в голові. Потім починаю шити, додаючи в процесі нові деталі. Всі мої аксесуари пошиті з нуля і в єдиному екземплярі. Я ніколи не повторююсь. Саме тому в одній моїй роботі можна побачити безліч змішаних технік. Саме таким чином з’являється ексклюзивна сумка, і на додаток до неї – капелюшок та біжутерія.

Чим ви надихаєтеся в роботi та життi в цiлому?
Моя робота – і є джерело натхнення! А ще – моя родина. Відчуваю себе дуже натхненно, коли близькі люди захоплено реагують на мої роботи. Усвідомлюючи, що моя діяльність радує близьких та робить життя жінок більш яскравим, мені хочеться творити ще і ще.

Ви – успiшна жiнка! Що допомагає вам настiльки впевнено йти вперед, не озираючись нi на що?
Самореалізація – запорука мого успіху! А якщо більш детально, то для мого особистого професійного успіху мені потрібні декілька складових: мати роботу, яка мені цікава, вільний час, який можна провести у відповідності із своїми бажаннями та родину, яка завжди підтримає. Особливе значення для мене відіграє підтримка мого коханого чоловіка. Він поряд зі мною у всіх моїх починаннях, допомагає зробити конструктивні кроки до здійснення всіх найнеймовірніших ідей.

Що можете побажати нашим читачам?
По-перше, бажаю всім любові! Любов – це важлива складова життя, яка допомагає долати перешкоди на моєму шляху, створювати нове та примножувати набуте! Але памя’тайте, що «любити» – означає «діяти», чимось жертвувати, віддавати всього себе! Ще бажаю прислухатися до своїх рідних. Саме вони є найважливішою і найнадійнішою підтримкою по життю. Кохайте близьких, прислухайтеся до них і себе, творіть!

Прочитано 716 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Надія Кулик Анна Гомонова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/