Неділя, 5-те Травня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:44

Катерина Дудікова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

КОСМЕТОЛОГ, ВЛАСНИЦЯ «КОСМЕТОЛОГIЧНОЇ КЛIНIКИ ДОКТОРА ДУДIКОВОЇ»

Успішна жінка, яка займається улюбленою справою і з великим задоволенням кожного дня дарує людям красу. Її «Косметологічна клініка Доктора Дудікової» вже давно зарекомендувала себе як місце, де працюють професіонали своєї справи та де можна отримати не тільки кваліфіковані послуги, але й позитивний настрій. Ми із радістю поспілкувались з власницею цього справжнього храму краси та дізнались у Катерини, чому вона обрала для бізнесу сферу краси, як ставиться до успіху та де бере натхнення.

Чому Ви обрали в якостi професiї сферу краси?
Я завжди мріяла робити людей щасливими. Сфера краси – це саме та площина, де я можу це робити. Коли я побачила перші вдячні очі та почула позитивні відгуки від своєї роботи, остаточно переконалась, що обрана мною діяльність – моє призначення.

Якi послуги Ви пропонуєте i у чому «фiшка» вашої клiнiки?
«Косметологічна клініка Доктора Дудікової» є місцем, де можна отримати унікальні косметологічні послуги, бо ми маємо єдині в своєму роді апарати в Україні. Завдяки процедурам на цих апаратах жінки можуть отримати швидкий результат без реабілітаційного періоду. Таким чином, «фішкою» нашої клініки є те, що після прийому у нас клієнтки можуть одразу відправитися на побачення або ділову зустріч.

Чим Ви надихаєтесь? Якi у Вас хобi?
Косметологія – це не тільки моя робота, а й власне моє хобі. Саме тому мене надихають мої клієнти. Бачити, як вони розквітають після наших косметологічних процедур – справжнє щастя, яке мотивує ставати ще краще!

Що значить для Вас успiх?
Для мене успіх – це самореалізація та розкриття свого потенціалу. Коли займаєшся улюбленою справою, яка запалює, приносить дохід та робить інших щасливими, відчуваєш себе дійсно успішною.

А в чому полягає секрет успiху?
Секрет успіху полягає у гарній освіті, постійній роботі над собою та підвищенні кваліфікації. Звісно, кожна людина трактує поняття успіху по-своєму, але якщо мова йде про побудову успішної кар’єри чи професійне зростання, то я не вважаю, що і чоловікам, і жінкам потрібні аж надто різні «рецепти» досягнення мети.

Справжня жiнка, на Ваш погляд, яка вона?
Жіночна, цілеспрямована та щаслива!

Українськi жiнки такi?
Так, авжеж! Українки – жінки, що вміють гармонійно поєднувати в собі багато якостей. Я дуже надихаюсь нашими дівчатами.

Що можете побажати нашим читачам, як йти своїм шляхом та не звертати увагу на невдачi?
Працюйте над собою. Будьте впевнені у своєму професіоналізмі. Поважайте себе та оточуючих. Щодо невдач… Вони є складовими елементами нашого життя. Головне – пережити їх з високо піднятою головою та йти далі!

 

Прочитано 562 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/