Версія для друку
Понеділок, 23 грудня 2019 09:31

Віталіна Савчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Секрет мого успіху в тому,  що  я дивлюсь на світ реалістично!

 

Діюча модель, ведуча, офіційний режисер-постановник дефіле і шоу-показів, а також засновник модельного агентства «Vita Models» вважає, що секрет успіху полягає у чіткій меті. «Коли ти детально розписуєш свою ціль, то розумієш, що треба робити для бажаного результату!» – каже вона та додає, що успіх – стан, коли ти розумієш, що твоя мрія стала реальністю.
У своїй роботі, більш за все Віталіна любить знаходитись у постійній комунікації. Посмішки та блиск у очах дітей – безкінечне джерело натхнення для неї. Але при цьому, у роботі Віталіна дуже вимоглива до себе. «Я все тримаю все під контролем!» – ділиться вона та додає, що результат залежить від нас самих, а рамки – тільки у голові.
Віталіна вважає, що жінка повинна вміти любити і радить іноді забути про досягнення цілей, успіх та інші моменти і просто побути на самоті із самим собою.
Найбільшим та головним ресурсом сил та енергії наша героїня називає вихованців власного модельного агентства. Більшу частину часу вона проводить з ними та вважає їх творчий і професійний розвиток своїм головним пріоритетом.

Прочитано 547 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:19
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People

Схожі матеріали (за тегом)