Четвер, 28-е Березня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:31

Ксенія Осика

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Якщо бути, то бути першим!

 

Ксенія – сучасна та цілеспрямована українка, яка впевнена, що сьогодні жінки нашої країни можуть бути одночасно мамою, дружиною та бізнес-леді.
І вона це доводить своїм прикладом! Ксенія Осика є директором «Talant Production», викладачем вокалу, музичним продюсером, мамою прекрасного сина та дружиною улюбленого чоловіка.
Вона вважає, що особисте життя та улюблена справа потребують емоційності та іноді можна змінювати свою думку і не дотримуватись схеми. «Діяти серцем – ось її головний лайфхак успіху! Але, при цьому, я планую кожен свій день та розписую цілі! Це можна і потрібно об’єднувати – емоційність та планування!» – ділиться вона. Щодо роботи, то більш за все у своїй діяльності Ксенію надихають щасливі очі дітей, музика та багато яскравих та талановитих людей навколо! «Я вважаю, що те, чим я займаюсь є найкращою професією, яка може статися з дорослою людиною!» – зізнається вона. А щодо поняття «успіх», то Ксенія вважає, що у кожної людини він свій. «Особисто для мене успіх – це займатися улюбленою справою і бути поруч з тими людьми, яких дуже любиш. На щастя, я маю такий успіх. Але я до нього йшла не один рік і цей шлях не завжди був легким!» – впевнена Ксенія та радить всім знайти гармонію із самим собою, бо саме це є головним секретом щастя!

Прочитано 564 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:21
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Оксана Кудряшова Наталя Добриднєва »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/