Версія для друку
Понеділок, 23 грудня 2019 09:27

Марина Горобей

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Мода – це нова міжнародна мова.

 

Ментор молодих дизайнерів, професійний стиліст із величезним досвідом роботи у Європі, Марина Горобей, займається активним просуванням ідей Sustainable fashion, за які й отримала чимало премій. Жінка використовує свій величезний багаж знань для створення яскравих образів із метою підкреслення бренду й надання візуального меседжа. Оскільки, переконана, що, «Мода — це нова міжнародна мова».
Марина взяла собі за обов’язок допомагати клієнтам зрозуміти, що кожна річ у їхній шафі має виконувати свою роль, грати новими кольорами завдяки правильно підібраним аксесуарам і поєднанням. Стиліст виступає проти швидких необдуманих покупок одягу, оскільки дбає про їх використання й утилізацію.
Жінка, окрім того, що активно співпрацює з дизайнерами, які є учасниками українського тижня моди і закордонних конкурсів, ще встигає проводити майстер-класи, лекції зі стилю та вести авторську програму «Архітектура стилю» на телеканалі MaxxiTV.
Вона також має за плечима й інші вагомі досягнення: золота медаль «За трудові заслуги», «Women’s stylist-imagemaker of the year», «Найкраща жінка у професії. ТОП-10» за версією журналу «Superlady Magazine», Cosmo Lady Awards, «Style Breakthroug of The Year».

Прочитано 490 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:16
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People