Версія для друку
Понеділок, 23 грудня 2019 08:58

Олена Люлька

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Зупиніться, зазирніть у своюдушу та знайдіть те, що вас запалює! Дійте!

 

Відомий український дизайнер Олена Люлька завжди знаходиться у творчому процесі та розвитку. Кожного дня вона втілює у життя все нові та нові свої ідеї. У її роботі вона обожнює сам процес від старту до результату: зародження ідеї, її реалізація, зйомки, фотосессії та покази. «А ще лекції та спілкування із моєю аудиторією. Визнання та зворотній зв’язок дуже мене надихає!» – ділиться Олена.
Успіх, за словами дизайнера, є великою роботою. Над справою та над самим собою. Щоб зрозуміти своє покликання, вона має власний лайфхак: зупинитись, поспати та потім чесно собі відповісти, що саме для вас є успіх. «Зрозумівши, починайте плідно працювати над обраною метою, як в останній раз!» – каже Олена.
Щодо натхнення, то його дизайнер бачить у всьому: у людях, у природі, у всьому світі, що її оточує. Єдине, що може забирати її сили – це грубість і жадність. Олена впевнена, що, перш за все, людина повинна бути не успішноюу загальному розумінні, а доброю та щасливою. «Кар’єра, родина, чи все одразу, або просто мир у всьому світі? Що є вашим? Головне – слідувати своїм бажанням!» – вважає Олена.

Прочитано 422 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА