П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 15:25

Андрій Корнаухов

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Досить бути схожими на когось! Будьте собою!

 

Він почав працювати на радіо, коли йому було 14 років. Андрій пройшов дійсно великий шлях – від ведучого та звукорежисера до генерального директора та генерального продюсера. На даний час, головним своїм досягненням він називає заснування власної PR-агенції «UHO-agency».
У своїй діяльності Андрій Корнаухов найбільшим задоволенням вважає спілкування з різними людьми, що надихають його та діляться з ним досвідом із власного життя. «Використовувати різні методи у досягненні поставлених цілей – дуже корисно! Я обожнюю дізнаватись історії людей. Вони всі такі різні!» – каже він.
У роботі Андрій вимогливий, вибагливий та справжній перфекціоніст! Щоб бути успішним та при цьому щасливим, ведучий радить робити тільки те, що дійсно любиш та вважаєш себе частиною справи. Також він вважає, що треба мріяти про більше і кожного дня наполегливо працювати. «Завжди пливіть в одному напрямку, не зважаючи на те, куди направлений вітер!» – вважає він. Щодо практичних лайфхаків, то Андрій радить рано прокидатися, правильно харчуватися та регулярно тренувати тіло та мозок. До речі, щоденний ранковий біг він вважає своїм головним джерелом сил. Андрій прокидається о п’ятій годині ранку та пробігає парком від 25 до 30 км щодня!
Головним своїм секретом успіху вважає наполегливість та ефективність.

Прочитано 428 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Марина Філіпенко Ірина Вратарьова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/