Версія для друку
П'ятниця, 20 грудня 2019 15:01

Сергій Дойко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Оцінювати твої досягнення повинні інші!

 

Заслужений журналіст України, політичний оглядач, телеведучий та заступник директора телеканалу «Київ» Сергій Дойко вважає, що не важливо, що ти сам думаєш про себе і свій успіх, бо давати оцінку твоїм досягненням мають люди. «Треба постійно бути невдоволеним тим, що зробив. Треба аналізувати і думати, що б міг зробити краще. Постійне вдосконалення – обов’язкове правило життя! Інакше «успіх» може затьмарити очі і скинути «Фараона з піраміди»!» – впевнений він.
Найбільше у своїй роботі Сергій любить прямі ефіри на ТБ. Він каже, що не просто веде свої програми, а проживає їх. А більше за все йому подобається стан за хвилину до прямого ефіру. «Це ніби стрибок з парашутом. А ще дуже подобається живе спілкування з глядачами впродовж ефіру!» – ділиться він та додає, що у такі моменти розуміє, що працює не даремно і відчуває, що його робота корисна та потрібна.
Всім українцям Сергій радить зрозуміти, що світ не добрий і не злий. «Йому все одно, яким ти будеш і що в тебе вийде, тому весь тягар відповідальності лягає безпосередньо на плечі конкретної людини. Але це приємний тягар, хоча і не легкий!» – вважає він та додає, що чоловік обов’язково повинен почуватись переможцем та не повинен пасувати перед труднощами!
Найбільшим своїм джерелом енергії Сергій називає свого сина Назара, а його життєве кредо – «Бачити мету, вірити у себе і не помічати перешкод!».
«Секрет мого успіху в тому, що я такий, який є!» – з посмішкою каже Сергій.

Прочитано 667 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА