Версія для друку
Середа, 18 грудня 2019 14:38

Ольга Русева

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Все, що ти робиш, має бути співзвучно із твоїм серцем.

Сьогодні ми поспікувалися з Ольгою Русевою – незвичайною, на наш погляд, жінкою, яка вдало поєднує одразу декілька покликань в житті. Вона і меценат, і інвестор, і конфліктолог, і правозахисник, і щаслива мати двох дорослих дітей. Жінка отримує задоволення від процесу створення простору без агресії, в якому комфортно жити та творити. На наш погляд, успіхи Ольги підтверджують вислів давньогрецького мудреця: «Ваше покликання там, де потреби світу стикаються з Вашими талантами».
Якщо трапляються певні негаразди, то більшість вважає це низкою невдач, проте не наша героїня. Їй, навпаки, притаманно спокійно реагувати на подібні ситуації та називати навіть їх успіхом: «Момент, коли я усвідомила Успіх, став ключовим. Стало зрозуміло, цей єдиний ланцюжок життєвих подій: поганих, хороших, дія, бездіяльність… І саме те, як я проживала цю реальність подій, і виявилось Успіхом».
Незважаючи на те, що жінці доводиться займатися декількома справами одночасно, вона ніколи не приймає рішення спонтанно, а завжди керується власним величезним досвідом та емоційним інтелектом. Окрім цих складових, Ользі досягти успіху допомагають професійні навички комунікації, медитації і фасилітації діалогів. Вона може з легкістю знайти спільну мову із людьми різної ментальності, в різноманітних конфліктних ситуаціях.
Невичерпним джерелом енергії називає свого турботливого чоловіка, який підтримує та доповнює її, що б не сталось. «Секретом успіху в особистому житті є любов. Любов до справи, країни, сім`ї і Бога!» – наголошує Ольга.

Прочитано 467 разів Останнє редагування Середа, 18 грудня 2019 14:57
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА