Версія для друку
Середа, 18 грудня 2019 14:32

Олександр Гришаков Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Тридцятип’ятирічний медичний адвокат Олександр Гришаков створив Юридичну компанію «Grishakov Law Company», яка допомагає медичним центрам правильно та законно вести медичну діяльність та надавати  якісні медичні послуги, у 2013 році. Сьогодні його бізнес затребуваний, а сам Олександр продовжує самовдосконалюватись та йти своїм шляхом. Редакція «Ukrainian People» із задоволенням дізналась, яких принципів він притримується у житті та роботі, як ставиться до успіху та де бере натхнення.

 

Олександре, що Вам найбiльше подобається у Вашiй дiяльностi?
Моя компанія надає юридичні послуги для медичних центрів та лікарів. Ми допомагаємо правильно, а головне законно створити та вести медичний бізнес. Більш за все в моїй діяльності подобається бути причетним до створення медичного бізнесу. При цьому усвідомлюю свою велику відповідальність не тільки перед замовником, але й перед пацієнтами, які потім будуть користуватись їх медичними послугами чи продукцією. Саме тому у нас в компанії запроваджено високі стандарти.

Чому обрали саме медичну сферу?
Вона сама мене обрала. Після закінчення юридичної академії я влаштувався на фармацевтичний завод «Біофарма». Там зрозумів, що медична сфера у нашій країні знаходиться на порозі становлення. Кожен тиждень відкривається декілька десятків нових медичних центрів, але якісних управлінських та юридичних рекомендацій вони не отримують. В результаті, я зайняв цю нішу та створив компанію, яка допомагає медичним бізнесам країни працювати «на совість».

Якби не медицина та юриспруденцiя, ким би Ви були, як думаєте?
З дитинства мріяв бути юристом. Але були також мрії стати військовослужбовцем. Так чи інакше, я завжди мріяв захищати країну. Зараз я це роблю через шлях медичного адвоката, а якби був військовослужбовцем, захищав би Україну безпосередньо фізично.

Ви вимогливий до себе? Тримаєте все пiд контролем, чи дiєте спонтанно?
Так, вимогливий. Це стосується і роботи, і щоденного режиму дня. Звичайно, що моя вимогливість передається і іншим. Але не як диктатура, а як приклад. Взагалі, у роботі я віддаю своїм співробітникам ініціативу, бо вважаю, що вони повинні вчитись самі знаходити рішення. Але якщо бачу, що треба допомогти, одразу реагую.

Що для Вас успiх?
Відчуття, що я на правильному особистому шляху! Я не дивлюсь на інших, а працюю над собою. Успіху можна досягти у різному темпі. Хтось спринтер, а хтось – марафонець. Важливо обрати свою швидкість!

Ваш особистий лайфхак, який допомагає знаходитись у цьому станi та вiддiляти свiй успiх вiд успiху, який нав’язує суспiльство?
Тиша та спокій у душі та в думках. Сьогодні інформаційний потік просто величезний: політика, суспільство, гроші, успіх. Цей салат із новин та «пріоритетів» не дуже корисний. Треба оберігати свою душевну тишу та гармонію. Мені в цьому допомагає природа, прогулянки, пробіжки та молитва.

Де Ви ще берете сили та натхнення?
У своїй сім’ї – дружині та доньках. Тримати свою півторарічну доньку на руках, йти за руку із старшою, якій зараз п’ять, чи просто спостерігати за ними, обіймати дружину – це найбільше щастя та натхнення для мене!

Яку головну рису повинен мати чоловiк?
Вміння приймати рішення та брати за це відповідальність, як у елементарних питаннях, так і у глобальних.

А якою повинна бути жiнка?
Емоційною, коханою та люблячою. Кар’єра не повинна стояти на першому місці, бо тоді жінка буде транслювати чоловічу енергію, навіть якщо вона зовні виглядатиме максимально жіночно. Чоловік – це «1», а жінка – «0». Разом вони утворюють «10»!

Що головне сьогоднi повиннi робити люди, щоб бути гармонiйними у життi та кар’єрi?
Треба слухати себе. Дізнайтесь, хто ви є насправді, і дійте. Поступово чи стрімко – ваш вибір. Головне, не бути теоретиком, а обирати практику!

Прочитано 601 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People

Схожі матеріали (за тегом)