Субота, 20-е Квітня 2024року
Середа, 18 грудня 2019 11:12

Юлія Ужвенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Бізнес-леді Юлія Ужвенко є керівником групи компаній-імпортерів європейських продуктів харчування в Україні. Під її керівництвом знаходиться більше п’ятнадцяти торгових марок! Але при цьому вона також встигає бути турботливою дружиною та мамою. Про її принципи, життєві, робочі лайфхаки та її персональне джерело сил дізналась наша редакція.

 

Що Вам подобається у Вашiй дiяльностi найбiльше?
Створювати щось нове, якісне та комерційно успішне – безумовно дуже цікаво і подобається мені найбільше! Взагалі, в мене дуже цікава та, переважно, творча робота, але при цьому треба мислити дуже практично. Щоб запустити нову ТМ треба: відчувати тренди, враховувати безліч важливих показників, а також діяти іноді інтуїтивно.

У паралельнiй реальностi ким би Ви могли бути?
Мені здається, що світовий кінематограф багато втратив в той момент, коли я обирала свою теперішню професію. Я відчуваю, що була б неперевершеною акторкою, бо за своєю природою артистична та харизматична. Моє близьке оточення підтверджує це.

Ви вимоглива чи бiльше спонтанна у дiях?
На жаль, дуже вимоглива. Чому нажаль? Бо це втомлює. Мені б хотілось навчитись розслаблятись та інколи пливти за течією. Але поки що не можу. А може мені це і не треба. Є така гарна фраза класика – «Найкраща імпровізація – підготовлена імпровізація!».

Як Ви розумiєте поняття «успiх»? На Вашу думку, якi якостi допомагають його досягти?
Успіх для мене – це досягнення своїх справжніх цілей та можливість вести такий спосіб життя, який відповідає особисто моїм критеріям. Щодо якостей, то я маю свої власні правила.
Вони такі:
-тримати слово та бути надійним партнером;
-піддавати сумніву свої рішення та ставити собі питання «Чому я впевнена, що права?»;
-ставитись до підлеглих з максимальною повагою, наче вони волонтери и допомагають мені безкоштовно (це реально працює!);
-робити реальні кроки до цілі, не думаючи, що це важко;
-контроль всіх фінансових показників (в тому числі, особистих);
-вміти працювати у агресивних ситуаціях, ставлячись до цього з розумінням.

Дайте практичний лайфхак, який допоможе витримати насичений темп, що передбачає успiх?
Мій персональний лафйхак: прокинутись вранці, випити каву і йти перемагати! Я впевнена, що успіху можна досягти тільки якщо ти готовий працювати на повну і ще більше. Також важливо вміти будувати позитивні стосунки із іншими. Я дуже поважаю свій колектив. Це мій головний секрет успіху!

Як Ви надихаєтесь? Що для Вас є джерелом сили?
Головне джерело натхнення – мої діти, а моє місце сили – це мій дім та дім моїх батьків.

Що б Ви порадили українським жiнкам сьогоднi?
Мені б дуже хотілось, щоб всі українські жінки знали та відчували свою цінність у суспільстві. Пам’ятайте, що життя починається з жінки! Повага до себе, краса та інтелект – основа основ!

Порадьте, будь ласка, жiнкам, як досягти гармонiї та бути щасливим у особистому життi та дiяльностi?
Потрібно чітко зрозуміти свою природу та відчувати, що саме робить тебе щасливою. Одна жінка буде щаслива від виховання дітей, інша – від реалізації себе як дружини, третя буде насолоджуватись роботою, а четвертій треба все одразу. Взагалі, якщо є бажання, то треба діяти та не боятись. Краще спробувати та помилитись, ніж до кінця житті думати про втрачені можливості! Я впевнена, що втрачені можливості – одна з найсумніших історій у житті!

Прочитано 620 разів Останнє редагування Середа, 18 грудня 2019 11:53
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Тетяна Гусейнова Тарас Мороз »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/