Версія для друку
Середа, 18 грудня 2019 11:07

Усама Кафа Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Успішний ресторатор Усама Кафа кожен день насолоджується своєю діяльністю. Він вважає, що успіх є неминучим, якщо з душею та відповідальністю ставитись до обраної справи життя. Отримуючи кожного дня позитивний зворотній зв’язок від гостей своїх закладів, він знову і знову переконується у своїх життєвих принципах. Усама з радістю розповів про натхнення, секрети досягнення позитивних результатів та складові успіху.

Що у Вашiй дiяльностi Вас надихає бiльше всього?

Моя діяльність в цілому дуже позитивна та надихаюча. У ній завжди є місце творчості. Ми даруємо людям радість і смачну посмішку. Завжди працюємо на результат. А найбільше мені подобається шлях до мети і процес виконання задач. Коли я розумію, що моя робота приносить задоволення оточуючим, я відчуваю щастя!

Якби Ви мали можливiсть прожити паралельне життя, то ким би Ви були?
Ресторатором. Моє життя досконале, і, якби переді мною став вибір прожити нове або паралельне життя, я б все одно обрав те, яке проживаю зараз. Компанія «L’KAFA GROUP» – це справа всього мого життя!

Ви вимогливий до себе та iнших?
Дуже. А ще я дисциплінований та завжди вимагаю звіт своїм діям. Я вважаю, що спонтанність у бізнесі – не найкращий інструмент. Завжди все потрібно зважити, особливо, коли за тобою стоїть велика команда.

Ваше особисте розумiння успiху. Його складовi?
Успіх – це перемога, досягнення мети та можливість пишатися своїми вчинками і результатами! Його складові: віра в ідею, віддана своїй справі команда і дисципліна. Коли твоє діло дарує людям радість, відчуваєш успіх своєї роботи.


Якi Вашi персональнi лайфхаки досягнення успiху?
Перше – робити все від душі і з душею. Друге – бути чесним перед собою. Третє – завжди мати мету. І головна моя порада: краще робити одну справу на 100 %, ніж кілька справ на 50%!

Де Ви берете енергiю та сили?
Сил додає результат. Коли я розумію, що він виправдав очікування та приносить задоволення оточуючим, я надихаюся і заряджаюсь на нові звершення і нові цілі.

Яким має бути сучасний чоловiк?
Порядним, цілеспрямованим, дисциплінованим і, найголовніше, мужнім!

А жiнка?
Кожна жінка досконала. Сила жінки в її жіночності, любові та турботі. Жінка – це крила свого чоловіка!

Що можете порадити нашим читачам, якi мрiють бути успiшними?
Головне, любити все, що ти робиш. Свою справу, сім’ю і все, що тебе оточує!

Прочитано 568 разів Останнє редагування Середа, 18 грудня 2019 11:53
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People

Схожі матеріали (за тегом)