Версія для друку
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:43

Катерина Баранчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Катеринка – підкорює своєю чуйністю, добротою і здібностями. Юна зірочка надзвичайно талановита і сповнена амбіцій. Вона хоче вивчати іноземні мови та мріє представляти Україну на міжнародних конкурсах.

 

Наша героїня наполеглива і працьовита, щодня чимало часу приділяє заняттям музикою, грі на піаніно. І дуже любить мріяти. Про її маленькі та великі успіхи свідчать перемоги в конкурсах-фестивалях: І місце – Golden Time London, Energy Fest, обласний конкурс юних піаністів ім. Б. М. Лятошинського; лауреат І премії у таких міжнародних змаганнях, як «Світ у твоєму серці», «Джерело надій», Gold Europe/STARS 2020-2021 у складі ансамблю та сольно отримала ІІ премію, «Фантастичні мрії». Також Катерина є володаркою 5 Гран-прі. Загалом має 62 дипломи, 28 медалей і 8 кубків.

Крім цього, маленька героїня має диплом «Найвидатніші діти України» в номінації «Топ-25 найвидатніших дітей України» за участь у щорічній енциклопедії дитячих талантів. Катрусі присвоєно почесне звання «Гордість міста» у відкритому рейтингу популярності в номінації «Юний віртуоз».

Прочитано 344 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА